Navigatie

 Bestellen
Wij verzenden je bestelling na ontvangst van betaling. Als wij de betaling na 7 dagen niet hebben ontvangen, annuleren wij je bestelling. Uiterraad brengen wij je hier per mail van op de hoogte.  Is een artikel niet meer op voorraad, stuur dan een mail naar info@poppysplayground.com

Betalen
Je kunt je bestelling betalen via vooraf overmaken en via IDEAL

Verzenden & Levertijd
Wanneer de betaling bij ons binnen is krijg je een verzendbevestiging en verzenden we je bestelling binnen 2-4 werkdagen.

Brievenbuspost  via PostNL

Pakketpost via DHL Express

Wij zorgen ervoor dat elke bestelling  zorgvuldig wordt verpakt om beschadigingen tijdens het transport te voorkomen. Wij kunnen niet verantwoordelijk/aansprakelijk worden gesteld voor het kwijtraken of beschadigen van het product tijdens transport.

Alle bestelde artikelen worden als cadeautje ingepakt. 

*PostNL heeft gemiddeld 1-2 werkdagen nodig om de zending te bezorgen. DHL 2-4 werkdagen. Pakketten die naar het buitenland verzonden worden kunnen er iets langer over doen.  Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen tijdens de transport. Heb je na 5 werkdagen je (binnenlandse)  bestelling nog steeds niet ontvangen? Stuur dan  een e-mail.

Verzendkosten
De verzendkosten bedragen € 3.95 . Verzendkosten voor pakketjes binnen Europa bedragen €9.95. 

Acties & Sale 

Poppy's  organiseert regelmatig acties waarbij tijdelijke prijskortingen worden gehanteerd op aangeboden artikelen.

Indien het betaalde bedrag van een bestelling om welke reden ook moet worden geretourneerd wordt altijd gekeken naar het moment van aanschaf en het bedrag dat op dat moment voor het product in rekening is gebracht.

Eventuele prijsverschillen bij artikelen die ontstaan zijn tussen het moment van bestelling en het moment van retournering worden nooit verrekend in het terug te betalen bedrag. 

Ook zal het afwijkende bedrag, dat kan ontstaan na het aanschaffen van een product dat daarna in een actie met korting wordt aangeboden, niet met terugwerkende kracht worden teruggestort. 

Producten die met prijskortingen worden aangeschaft kunnen niet worden geruild

© 2016 - 2018 Poppy's | Baby & Kraamcadeau's | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel