Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 2,42- 6.95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@poppysplayground.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Meld je retourzending hier. (vul alle gegevens goed in). 

Let op!

 Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd, houd er rekening mee dat een retourzending altijd voldoende gefrankeerd moet zijn.  Retourneren is op eigen risico. Wij adviseren je daarom om bij een retourzending gebruik te maken van een track & trace verzending van PostNL. Zo ontstaan er geen geschillen tussen verzender en ontvanger en kun je je teruggezonden pakketje altijd traceren. 

Nadat we je retour hebben ontvangen krijg je van ons een bevestigingsmailtje en storten we het aankoopbedrag binnen 5 dagen terug op de rekening die je hebt gebruikt om de bestelling te plaatsen. 

Poppy's behoudt zich het recht om retourzendingen te wijzigen of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen, wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel gedragen of gewassen is, wanneer het artikel beschadigd is of wanneer je zelf hebt geprobeerd het gebrek te herstellen.

Acties & Sale 

Poppy's  organiseert regelmatig acties waarbij tijdelijke prijskortingen worden gehanteerd op aangeboden artikelen.

Indien het betaalde bedrag van een bestelling om welke reden ook moet worden geretourneerd wordt altijd gekeken naar het moment van aanschaf en het bedrag dat op dat moment voor het product in rekening is gebracht.

Eventuele prijsverschillen bij artikelen die ontstaan zijn tussen het moment van bestelling en het moment van retournering worden nooit verrekend in het terug te betalen bedrag. 

Ook zal het afwijkende bedrag, dat kan ontstaan na het aanschaffen van een product dat daarna in een actie met korting wordt aangeboden, niet met terugwerkende kracht worden teruggestort. 

 

RETOUR ADRES
Bolestein 286, 1081EC Amsterdam T.N.V Poppy's Playground

Voor vragen kan je altijd contact opnemen met info@poppysplayground.com

Ruilen 

Het kan natuurlijk voorkomen dat de maat of de kleur van het bestelde artikel niet goed is. In dit geval kun je het artikel binnen 7 dagen na verzending ruilen, mits het nog in de originele staat is. 

Stuur vooraf een mailtje naar: info@poppysplayground.com waarin het ordernummer van het artikel staat vermeld alsook waarvoor het product moet worden geruild zodat dit producten kan worden vastgehouden of worden bijbesteld. 

Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren en je te laten weten of het nieuw geruilde artikel nog op voorraad is. 

Zodra wij je pakket hebben ontvangen sturen we je een bevestigingsmail en verzenden wij de goede producten zo snel mogelijk naar je toe. 

De kosten voor de ruilverzending zijn voor eigen rekening.

© 2016 - 2021 Poppy's Playground | Baby & Kraamcadeau's | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel