Navigatie

RUILEN

Wanneer je niet tevreden bent over het bestelde product, kan je het product binnen 14 dagen retourneren. Het product dient in de originele verpakking verzonden te worden zonder beschadigingen. Kosten voor het retour sturen van het product zijn voor eigen rekening.  Wanneer het product in goede staat retour is ontvangen, zal het bedrag  worden terug betaald met hetzelfde betaalmiddel als waarmee de oorspronkelijke bestelling is betaald.

Meld je retourzending hier. (vul alle gegevens goed in)

Let op!

 Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd, houd er rekening mee dat een retourzending altijd voldoende gefrankeerd moet zijn.  Retourneren is op eigen risico. Wij adviseren je daarom om bij een retourzending gebruik te maken van een track & trace verzending van PostNL. Zo ontstaan er geen geschillen tussen verzender en ontvanger en kun je je teruggezonden pakketje altijd traceren. 

Nadat we je retour hebben ontvangen krijg je van ons een bevestigingsmailtje en storten we het aankoopbedrag binnen 5 dagen terug op de rekening die je hebt gebruikt om de bestelling te plaatsen. 

Poppy's behoudt zich het recht om retourzendingen te wijzigen of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen, wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel gedragen of gewassen is, wanneer het artikel beschadigd is of wanneer je zelf hebt geprobeerd het gebrek te herstellen.

 

Acties & Sale 

Poppy's  organiseert regelmatig acties waarbij tijdelijke prijskortingen worden gehanteerd op aangeboden artikelen.

Indien het betaalde bedrag van een bestelling om welke reden ook moet worden geretourneerd wordt altijd gekeken naar het moment van aanschaf en het bedrag dat op dat moment voor het product in rekening is gebracht.

Eventuele prijsverschillen bij artikelen die ontstaan zijn tussen het moment van bestelling en het moment van retournering worden nooit verrekend in het terug te betalen bedrag. 

Ook zal het afwijkende bedrag, dat kan ontstaan na het aanschaffen van een product dat daarna in een actie met korting wordt aangeboden, niet met terugwerkende kracht worden teruggestort. 

Producten die met prijskortingen worden aangeschaft kunnen niet worden geruild

RETOUR ADRES
Bolestein 286, 1081EC Amsterdam T.N.V Poppy's Playground

Voor vragen kan je altijd contact opnemen met info@poppysplayground.com

Ruilen 

Het kan natuurlijk voorkomen dat de maat of de kleur van het bestelde artikel niet goed is. In dit geval kun je het artikel binnen 7 dagen na verzending ruilen, mits het nog in de originele staat is. 

Stuur vooraf een mailtje naar: info@poppysplayground.com waarin het ordernummer van het artikel staat vermeld alsook waarvoor het product moet worden geruild zodat dit producten kan worden vastgehouden of worden bijbesteld. 

Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren en je te laten weten of het nieuw geruilde artikel nog op voorraad is. 

Zodra wij je pakket hebben ontvangen sturen we je een bevestigingsmail en verzenden wij de goede producten zo snel mogelijk naar je toe. 

De kosten voor de ruilverzending zijn voor eigen rekening.

© 2016 - 2018 Poppy's Playground | Baby & Kraamcadeau's | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel